Harley-Davidson præsenterer 2015-modellerne

Harley-Davidson® giver den fuld gas med introduktionen af de nyeste modeller for 2015.

Med aerodynamik i verdensklasse, et spændende audiosystem og ny ergodynamisk køreposition udvider Harley-Davidson® sit store sortiment af motorcykler yderligere og giver alle Harley-kørere endnu flere muligheder for at tilpasse motorcyklerne præcis, som de ønsker det.

Street Glide® Special

Den nye Harley-Davidson Street Glide® Special er en komplet udstyret udgave af den populære højtydende Touring model med High Output Twin Cam 103™-motor, Boom! Box 6.5GT infotainmentsystem, Batwing vindkåbe med Splitstream afskærmning, dobbelt halogenforlygte, Enforcer støbte aluminiumsfælge og Reflex™ forbundne bremser med ABS. Street Glide® Special er klar til at erobre verden. Læs mere her!

Road Glide® Special

Road Glide® Special er i USA kendt som landevejskrigernes foretrukne motorcykel og kommer for første gang nu til salg i Europa. Road Glide®Special lanceres med ny redesignet vindkåbe, der giver en smallere profil og reducerer vindtrykket på køreren markant. Desuden er den udstyret med alle nye features fra RUSHMORE-projektet, så du kan se frem til nye, enestående køreoplevelser. Er du klar til det? Se mere her!

Ultra Limited Low

Ultra Limited Low er en af de helt nye 2015 modeller og er et direkte resultat af RUSHMORE-projektet. Harley-Davidson har gennemført markante ergonomiske forbedringer, der giver den mindste sædehøjde og største kørerkomfort på en førsteklasses touring motorcykel, kombineret med et utal af nye funktioner fra RUSHMORE-projektet. Alt sammen stadig i den klassiske Harley-Davidson stil. Tjek den nye model ud her!

Street™ 750

Street 750 er bygget til gadekørsel. Udstyret med den nye Revolution X™ motor, der med høj acceleration sørger for, at du hurtigt og smidigt kommer gennem byens trafik. Revolution X motoren er indbygget i et helt nyt, smalt og slankt stel, med et superlavt sæde, ny affjedring og et bredt styr til at klare de skarpe sving og hurtige bevægelser. Se mere her!

CVO™ modellerne


De fire nye CVO modeller er: CVO Street Glide, CVO Road Glide Ultra, CVO Limited and CVO Softail Deluxe. Custom Vehicles Operations™ motorcyklerne er de allerfineste maskiner, tilegnet dem, der kun accepterer det ypperste. De bedste komponenter, alle nyeste opgraderinger, eksklusiv teknologi, et utal af custom detaljer, perfekt design og imponerende finish. Det bedste af alt. CVO’erne kan man kun beundre og elske. De fire 2015 CVO’er er enestående Harley motorcykler, og kun begrænset af det antal, vi laver. Udforsk CVO’erne her!