Harley-Davidson Præsenterer 3 nye motorcykler

Harley-Davidson er igen klar med flere nye modeller. Harley-Davidson introducerede for nylig den trehjulede Tri Glide® i forlængelse af det store RUSHMORE-projekt, og i dag lancerer Amerikas førende motorcykelproducent tre nye motorcykler. Dermed udvider de deres allerede store udvalg af motorcykler og sætter flere modeller på udstillingsgulvet hos Harley-Davidson forhandlerne.

Low Rider

I 1977 skabte Harley-Davidson en rå og robust custom motorcykel, som blev utrolig populær og et ikon blandt vores kunder – Low Rider.

I dag er den rebelske og rå attitude tilbage, da det legendariske Low Rider modelnavn anvendes igen til en helt ny cruiser, der bibeholder det autentiske look og har ny utrolig power. Den har blank forlygte, sort rynkelakfinish og 5-egers støbte aluminiumshjul i split-design, hvilket blot er nogle af de eksklusive dele fra den originale Low Rider model. Twin Cam 103 motorens store power høres tydeligt, når du accelerer til lyden af de hæse toner fra de svungne udstødningsrør i 2-1-2-udstødningssystemet. Affjedringen er indstillet til at optimere din komfort, og gør det nemt for dig at håndtere motorcyklen, mens dobbelt-skivebremserne sikrer optimal bremseevne. Det nye justerbare sæde og styr giver en perfekt køreposition til alle kørere. Det enorme udvalg af tilbehør giver samtidig uendelige muligheder for individuel tilpasning.

Læs mere om modellen her

SuperLow 1200T

Harley-Davidson introducerer den nye Superlow 1200T, som er en motorcykel, der kombinerer et smidigt stel med de vigtigste touringfunktioner og masser af hestekræfter. En aftagelig vindskærm, låsbare sadeltasker og Michelin® Scorcher™ 11T touring dæk er standardudstyr. Der er aftagelig bagagebærer og ryglæn. Et nyt sæde og ergonomisk kontrol er udformet specielt til at give kørere større komfort på lange ture.

SuperLow 1200T er altid i front takket være kraften i 1200cc Evolution V-Twin-motoren. Den vejer desuden 53,5 kg mindre end den letteste Harley-Davidson Big Twin touring motorcykel, hvilket gør den til den letteste touringcykel i vores motorcykelprogram. Der er førsteklasses Harley-Davidson finish med aluminiumsfælge, valgfri to-tonet farveskema og masser af strålende krom.

Læs mere omkring denne model her

Street Bob Special Edition

Den nye Street Bob® Special Edition er en custom model, der har bevaret det rå og rene design fra en Big Twin Street Bob. Den lanceres nu i 2014 med nye iøjnefaldende detaljer, der giver endnu mere power og design til Harley-Davidson kørere verden over. Inspireret af Harley-Davidson Factory Customization-programmet produceres denne nye motorcykel i et begrænset oplag, som kun er tilgængeligt på udvalgte markeder, herunder Europa, Mellemøsten og dele af Afrika. Street Bob Special Edition bringer Harley-Davidson specialtilpasning til et helt nyt niveau. Modellen er udstyret med en kraftfuld 1690cc-motor, 5-egers støbte hjul og et unikt to-tonet farveskema med grafik. Herudover har den det populære, stilfulde Badlander® to-personers sæde og drag-styr, som giver denne larmende bobber endnu mere rå attitude. Den nye model bibeholder også alle de vigtigste styling detaljer på en nedstrippet Big Twin, hvilket bl.a. omfatter en afkortet bagskærm, en Fat Bob® benzintank og en gennemført sort motor. Modellen har delte 5-egers støbte aluminiumshjul med sorte kontrastsnit. Et fladt styr i drag-stil erstatter mini-ape styret og sænker motorcyklens profil, mens Badlander to-personers sædet erstatter en-persons sædet og giver en ren, jævn linje fra benzintanken hele vejen gennem til bagskærmen.

Læs mere om modellen her