Custom Cycle Harley-DavidsonCustom Cycle Harley-Davidson

Harley Owners Group

Harley Owners Group ( H.O.G. ) blev dannet i USA i 1983 af Harley-Davidson Company. På Verdensplan er der i dag mere end 1.000.0000 riders registreret og næsten alle er medlemmer i lokale Chapter´s i deres hjemland.

Et lokalt Chapter er sponsoreret af en HD-Dealer, og til HD-Dealer : Custom Cycle Harley-Davidson, er Chapter Jylland Syd tilknyttet.

I menu'en finder du links til dit lokale HOG Chapter.

HOG Chapter Jylland Syd

www.hog-jylland-syd.dk

  • Formålet med Chapter Jylland Syd, er at samarbejde med vores Dealer og fremme HD ejeres fælles interesse for HD motorcykler, godt kammeratskab, fællesture og fælles hygge. Vores motto er : Ride and Have Fun"
  • Chapteret fungerer som en demokratisk forening med vedtægter, medlems-valgt bestyrelse osv. Vi lægger vægt på åbenhed, albuerum og respekt for hinandens forskelligheder.
  • Vi arrangerer fællesture- vi har eget sommertræf - vi har fællestræf med andre Danske Chapters - vi deltager i træf både i Skandinavien og i udlandet i øvrigt.
  • Vi har ikke noget "klubhus", så vores hjemmeside er vores omdrejningspunkt. På den finder du alt hvad Chapteret står for og foretager sig. Aktivitetskalender med ture og træf er altid opdateret, så du kan tilmelde dig deltagelse i de tilbud der er.
  • Der er tur-beskrivelser, og beskrevne oplevelser under "EVENT", med tekst og billeder osv. Gå ind og kig, kun fanen "MEDLEMMER" er forbeholdt medlemmer, hvortil du straks modtager login kode, når du indmelder dig i Chapteret. Under medlemmer er der ligeledes referater fra bestyrelsesmøder, generalforsamling mv., så du hele tiden er opdateret på, hvad der sker i vores Chapter.

Hvis ovenstående har givet dig lyst til at høre mere om Chapter Jylland Syd, er du velkommen til at kontakte vores Membership Officer, eller et andet bestyrelsesmedlem. Du finder kontaktoplysninger under "KONTAKT" på hjemmesiden. Hvis du allerede har besluttet dig for at blive medlem, kan du blot udfylde medlemsblanketten på hjemmesiden, som du finder under "MEDLEMMER". - Vi glæder os til at byde dig Velkommen !

Med stor hilsen

Chapter Jylland Syd

Bestyrelsen.