Custom Cycle Harley-DavidsonCustom Cycle Harley-Davidson

Custom Cycle Raceway

calendar2019-11-11

Mosten MC vil gerne øge sikkerheden for kørerne med helt ny belægning på banen ved klubhuset. Det er et stort og omfattende projekt, som vil kræve betydelige sponsorater.

Custom Cycle Harley-Davidson har været til lommerne, og bidrager til projektet, og indgår nu et tættere samarbejde med Mosten MC.

Efter at have været sponsor på Mosten Raceday siden starten for over 25 år siden, har Cuctom Cycle nu taget skridtet videre, og har indgået et sponsorat, så dragbanen hos Mosten MC de næste 3 år hedder ”Custom Cycle Raceway”.
Der vil ikke i denne forbindelse ske de store ændringer på Raceday, udover at der vil komme et nyt startbanner med navneændringen.

Raceday vil igen blive holdt med maksimal god underholdning på banen, hvor der kan forventes rigtig mange af de store teams, der sædvanen tro bakker op om Mosten Raceday, og vil fyre deres maskiner af på den totalrenoverede bane, med betydelige forbedringer for kørerne og deres sikkerhed.

Vi ser alle frem til Danmarks eneste og fedeste dragracing event for to- og fire hjulede køretøjer.

Bemærk, at Raceday er rykket en weekend frem af hensyn til afdelingerne i Eurocupserien på Hockenheim, som ligger inden Raceday og Santa Pod weekenden efter.
Raceday 2020 er d. 3-4-5-6 september.